Baksteen van de Rijswaard

Baksteen

Een baksteen is meer dan een materiaal voor het bouwen van huizen, kantoren, etc. Een baksteen geeft gezicht aan een gevel en bepaalt in grote mate de uitstraling van een gebouw. Bij De Rijswaard begrijpen we maar al te goed dat de keuze voor een baksteen een hele belangrijke keuze is. Wij bieden daarom stenen aan in diverse soorten, kleuren, vormen en structuren. Van vormbakstenen, handvormstenen en stenen uit de unieke aqua collectie (Wasserstrich) tot de zogenoemde specials: stenen met een bijzondere vorm of formaat. Het is ook mogelijk om mixsorteringen te bestellen.

120 miljoen bakstenen

De Rijswaard produceert zo’n 120 miljoen bakstenen per jaar. Elke baksteen wordt vervaardigd volgens de modernste technieken. De kwaliteit van onze stenen is dan ook erg hoog. Een baksteen van De Rijswaard is gegarandeerd kleur- en maatvast. Bovendien wordt in het productieproces veel aandacht besteed aan duurzaamheid en efficiëntie. Mede hierdoor hebben onze stenen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Baksteencollectie

Wilt u onze uitgebreide baksteencollectie van dichtbij bekijken? Neem gerust een kijkje op de website of kom langs in onze showroom bij onze fabriek in Aalst. Daar kunt u iedere baksteen uit ons aanbod van dichtbij bekijken, voelen en eindeloos combineren.

Contact De Rijswaard

Wilt u meer weten over De Rijswaard? Op onze website leest u alles over onze organisatie, ons productieproces en ons uitgebreide assortiment. Voor overige vragen of een vrijblijvende kennismaking kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 0418 552221.