Bakstenen van Steenfabriek De Rijswaard

Bakstenen

Op zoek naar bakstenen? Steenfabriek De Rijswaard biedt bakstenen in diverse soorten, kleuren, vormen en structuren aan. Van vormbakstenen en handvormstenen tot de zogenoemde specials: stenen met een bijzondere vorm of formaat. Het is ook mogelijk om mixsorteringen te bestellen.

Bakstenen productie

De Rijswaard produceert zo’n 120 miljoen bakstenen per jaar. Omdat onze bakstenen volgens de modernste technieken worden vervaardigd, is de kwaliteit zeer hoog. Onze stenen zijn gegarandeerd kleur- en maatvast. Bovendien hechten wij in het gehele productieproces veel belang aan duurzaamheid en efficiëntie. Mede hierdoor kennen onze bakstenen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bakstenencollectie

Wilt u kennismaken met onze uitgebreide collectie bakstenen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of kom langs in de showroom bij onze fabriek in Aalst. Daar kunt u alle bakstenen uit onze collectie van dichtbij bekijken, voelen en eindeloos combineren. Voor al uw wensen op het gebied van bakstenen moet u dus bij De Rijswaard zijn. Al meer dan honderd jaar zijn wij een betrouwbare leverancier voor bedrijven in de woning- en utiliteitsbouw.

Contact De Rijswaard

Wilt u meer weten over De Rijswaard? Op onze website leest u alles over onze organisatie, ons productieproces en ons uitgebreide assortiment. Voor overige vragen of een vrijblijvende kennismaking kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 0418 552221.