Handvorm bakstenen voor uw bouwwerken

Handvorm

Handvormstenen zijn net even anders dan de standaard vormbakstenen. Het is de grillig generfde structuur die deze baksteen zo bijzonder maakt. Dat komt door de unieke manier waarop ze vervaardigd worden. In plaats van de klei in de vormbak te persen, zoals bij vormbakstenen, wordt de klei bezand en door een machine in de vorm ‘geworpen’.

Collectie handvorm bakstenen

De Rijswaard beschikt over een uitgebreide collectie handvorm bakstenen in diverse formaten. Hierbij kunt u denken aan Waalformaat, Engels formaat en speciale, afwijkende formaten. Bovendien zijn onze handvormstenen verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals Bommels Bont, Engels bont, geel, naturel, Maasbruin, antraciet, etc. Wilt u onze collectie bekijken? Op onze website hebben we ze voor u op een rijtje gezet. Maar u kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom in Aalst. Dan kunt u de stenen met eigen ogen zien, voelen én eindeloos combineren. Het is namelijk ook mogelijk om mixsorteringen te bestellen.

Productie handvorm

De stenen van De Rijswaard worden volgens de modernste technieken vervaardigd. Onze fabriek beschikt over een zeer innovatieve productieomgeving. Elke steen – handvorm, bakvorm of special – wordt met de grootste zorg vervaardigd. Door diverse interne en externe controles wordt de kwaliteit van onze grondstoffen en stenen nauwgezet in de gaten gehouden. De Rijswaard handhaaft hierdoor al jaren haar CE-normering.

Contact De Rijswaard

Wilt u meer weten over onze handvormstenen en/of de andere stenen van onze collectie? Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0418 552221.