Metselstenen, metselsteen Steenfabriek de Rijswaard

Metselstenen

Metselstenen bestellen? Met de stenen van De Rijswaard maakt u van elk bouwproces een succes. Hoe dat komt? Onze metselstenen kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn kleur- en maatvast. Dit komt voornamelijk door onze innovatieve, en daardoor efficiënte manier van produceren. Bovendien leveren we de metselstenen zodanig af, dat ze geschikt zijn voor mechanisch transport op de bouwplaatsen.

De kwaliteit van onze stenen wordt scherp in de gaten gehouden. Zowel onze grondstoffen als onze eindproducten worden uitvoerig gecontroleerd door interne medewerkers en externe instanties. Onze CE-normering geldt hierbij als uitgangspunt. In de vervaardiging van onze metselstenen zorgen wij bovendien voor een hoge mate van duurzaamheid.

De Rijswaard kan een keur aan metselstenen leveren. Wij beschikken over een ruime variatie aan kleuren, vormen, structuren en formaten. Onze collectie bestaat uit diverse vormbakstenen, handvormstenen en specials (bijzondere stenen). De metselstenen zijn verkrijgbaar in o.a. Waalformaat, dikformaat en Engels formaat.

Omdat wij sinds 1900 gespecialiseerd zijn in de productie van metselstenen, bent u met De Rijswaard verzekerd van een betrouwbare, solide partner. Op onze website vindt u alle informatie over onze fabriek, ons productieproces, ons energiebeleid en onze collectie. U kunt onze metselstenen natuurlijk ook in onze showroom komen bekijken. Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend kennismaken met De Rijswaard? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0418 552221.