Elektromonteur

Steenfabriek De Rijswaard levert al sinds 1900 bakstenen voor de woning- en utiliteitsbouw. In meer dan honderd jaar groeide de fabriek uit tot een solide onderneming met een productiecapaciteit van ruim 120 miljoen stenen per jaar

Innovatie is een van de belangrijkste speerpunten binnen De Rijswaard. Zo werd in 2008 het gehele machinepark vernieuwd volgens de laatste stand van de techniek. Deze innovatieve productieomgeving draagt niet alleen bij aan een kwalitatief hoogwaardig product, maar zorgt ook voor een hoge mate van efficiëntie in het productieproces. Steenfabriek De Rijswaard is letterlijk en figuurlijk continue in beweging.

Functie

Bij De Rijswaard ben je in teamverband verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de volledige elektrische installatie volgens gestelde normen (NEN 1010, NEN 3140, etc.) met als doel de steenfabriek veilig en efficiënt te laten functioneren. Je analyseert en verhelpt (spoed)storingen op elektrotechnisch gebied, neemt preventieve maatregelen, werkt elektrische schema’s bij na functionele wijzigingen. Het is een functie in dagdienst. Veiligheid en loyaliteit staat bij de Rijswaard hoog in het vaandel, het speerpunt om ‘jouw steentje’ bij te dragen.

Functie-eisen

  • MBO niveau 3 of 4, opleiding Elektrotechniek.
  • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare omgeving is een pré.
  • Kennis van S7 en/of Tia Portal is een pré of je bent bereid je hierin bij te scholen.
  • Kennis van frequentieregelaars en deze in bedrijf kunnen stellen.

Persoon

Je bent in staat zelfstandig te werken, weet van aanpakken, staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig. Jezelf blijven ontwikkelen vind je belangrijk en daar krijg je binnen De Rijswaard alle mogelijkheden voor.

Aanbod

De Rijswaard is een gezond groeiende en solide onderneming en biedt een afwisselende en zelfstandige functie. Er wordt hard gewerkt, maar met plezier. Het salaris is concurrerend en De Rijswaard kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden met prima ontwikkelingsmogelijkheden. Het gaat om een vast dienstverband bij De Rijswaard op fulltime basis. Zie deze video voor een sfeerimpressie van De Rijswaard: https://www.rijswaard.nl/video.

Interesse?

Dan zien wij graag je reactie tegemoet voorzien van CV. Deze kun je richten aan: sollicitaties@rijswaard.nl. Reacties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

Bel voor meer informatie met Will Raijmann, tel: 0418 – 55 22 21.