Storingsmonteur (2-ploegen)

Steenfabriek De Rijswaard levert al sinds 1900 bakstenen voor de woning- en utiliteitsbouw. In meer dan honderd jaar groeide de fabriek uit tot een solide onderneming met een productiecapaciteit van ruim 120 miljoen stenen per jaar

Innovatie is een van de belangrijkste speerpunten binnen De Rijswaard. Zo werd in 2008 het gehele machinepark vernieuwd volgens de laatste stand van de techniek. Deze innovatieve productieomgeving draagt niet alleen bij aan een kwalitatief hoogwaardig product, maar zorgt ook voor een hoge mate van efficiëntie in het productieproces. Steenfabriek De Rijswaard is letterlijk en figuurlijk continue in beweging.

Functie

Afhankelijk van je eigen ervaring analyseer en verhelp je op termijn zelfstandig storingen, doorgrond je het productieproces en komt met verbetervoorstellen. Je leert de fabriek in de praktijk en in al haar facetten kennen door ’mee te lopen’ met ervaren medewerkers en assisteert bij onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen. Je krijgt te maken met alle voorkomende technisch toepassingen, zoals; mechanica, pneumatiek, elektrotechniek en besturingstechniek.

Functie-eisen

  • MBO niveau 3 of 4, opleiding Mechatronica, Werktuigbouw, Elektrotechniek, of Algemene Operationele Techniek.
  • Enige jaren ervaring is een pré.
  • Bereidheid om in 2-ploegen te werken.

Persoon

Je bent een praktisch ingestelde aanpakker, die van afwisseling houdt. Daarbij werk je goed samen met je collega’s en hebt een resultaatgerichte en kostenbewuste instelling. Ook ben je leergierig, jezelf blijven ontwikkelen vind je belangrijk en daar krijg je binnen De Rijswaard alle mogelijkheden voor.

Aanbod

De Rijswaard is een gezond groeiende en solide onderneming en biedt een afwisselende en zelfstandige functie. Er wordt hard gewerkt, maar met plezier. Het salaris is concurrerend en De Rijswaard kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden met prima ontwikkelingsmogelijkheden. Het gaat om een vast dienstverband bij De Rijswaard op fulltime basis. Zie deze video voor een sfeerimpressie van De Rijswaard: https://www.rijswaard.nl/video.

Interesse?

Dan zien wij graag je reactie tegemoet voorzien van CV. Deze kun je richten aan: sollicitaties@rijswaard.nl. Reacties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

Bel voor meer informatie met Will Raijmann, tel: 0418 – 55 22 21.