Waalformaat bakstenen

Waalformaat

Waalformaat stenen worden het meest toegepast in de woning- en utiliteitsbouw. De afmeting van een Waalformaat steen is ca. 210 x 100 x 50 mm (lxbxh). Bent u voor uw bouwproject op zoek naar een Waalformaat baksteen? Bij De Rijswaard heeft u een ruime keus in vormbak- en handvormstenen, maar onze unieke aqua collectie(Wasserstrich) beschikt over Waalformaat stenen. De stenen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, zoals Bommels Bont, Engels bont, geel, naturel, Maasbruin, antraciet, etc.

Collectie Waalformaat

Op onze website kunt u onze uitgebreide collectie Waalformaat stenen bekijken. Wilt u de stenen liever in het echt zien? Kom dan gerust eens een kijkje nemen bij onze fabriek in Aalst. In onze showroom heeft u volop de gelegenheid om de stenen te bekijken, voelen en eindeloos te combineren.

Vervardigen Waalformaat bakstenen

Alle bakstenen die bij De Rijswaard vervaardigd worden, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij werken volgens de modernste technieken en stellen hoge eisen aan duurzaamheid, milieuzorg en de gezondheid van onze werknemers. Dankzij onze innovatieve en duurzame manier van werken zijn wij al sinds 1900 uw professionele partner op het gebied van bakstenen!

Contact De Rijswaard

Meer weten? Op onze website vindt u alles over onze organisatie, de fabriek, het productieproces en ons beleid ten aanzien van energie, arbo en milieu. U kunt natuurlijk ook, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0418 552221.